Количка 0
0,00 лв.

Проекти, тестови и творчески задачи, забавни игри по География за 6 клас (Атласи)

От: Валентина Стоянова, Димитър Желев, Румен Пенин

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
АТЛУП6204
7,50 лв.
‌Структурата на изданието следва учебната програма по география и икономика за 6. клас. Задачите в помагалото-сборник могат да се използват при онлайн и дистанционно обучение, при осъществяване на разширената подготовка, както и за подготовка на учениците за Националното външно оценяване. 
‌Структурата на изданието следва учебната програма по география и икономика за 6. клас. Задачите в помагалото-сборник могат да се използват при онлайн и дистанционно обучение, при осъществяване на разширената подготовка, както и за подготовка на учениците за Националното външно оценяване. Работата с изданието позволява на учениците, участващи в географски олимпиади, географиади и състезания, да задълбочат знанията си.

Предложени са различни по съдържание малки географски проекти и творчески задачи с цел да стимулират използването на придобитите умения и творческите заложби у учениците. Тестовите задачи в отделните части на сборника, както и тези след всеки раздел, позволяват самооценка на учениците. Изданията дават възможност и за самостоятелна работа вкъщи при участието и на близките. По преценка на преподавателя много от задачите могат да бъдат използвани при работа с групи ученици по извънкласни дейности – занимания по интереси.
Повече информация
ISBN 9786192381738
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Атласи
Корица мека
Размери 21х29
Брой страници 64
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Проекти, тестови и творчески задачи, забавни игри по География за 6 клас (Атласи)
Вашият рейтинг