Количка 0
0,00 лв.

Прислужницата

От: Фрида Макфадън

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ537
21,99 лв.

Млада жена с тъмно минало...

Мили отчаяно се нуждае от работа. След дълго търсене и многобройни откази късметът най-сетне ѝ се усмихва. Наета е като прислужница от богатата Нина Уинчестър, която живее в разкошна къща със съпруга си Андрю и с разглезената си и капризна дъщеричка Сесилия.

Още от първия работен ден обаче Мили започва да се сблъсква с редица странности: настаняват я да живее в малка стаичка на тавана; настроенията на Нина Уинчестър се менят рязко и намекват за сериозни психически проблеми.

Млада жена с тъмно минало...

Мили отчаяно се нуждае от работа. След дълго търсене и многобройни откази късметът най-сетне ѝ се усмихва. Наета е като прислужница от богатата Нина Уинчестър, която живее в разкошна къща със съпруга си Андрю и с разглезената си и капризна дъщеричка Сесилия. Още от първия работен ден обаче Мили започва да се сблъсква с редица странности: настаняват я да живее в малка стаичка на тавана; настроенията на Нина Уинчестър се менят рязко и намекват за сериозни психически проблеми.

Единственият симпатичен член на семейство Уинчестър е Андрю. Съпругът на Нина е не само красив и преуспял, но също така е грижовен баща. Между него и младата прислужница започват да прехвърчат искри на фона на все по-необяснимото и хаотично поведение на Нина.

Няколко месеца по-късно по всичко изглежда, че скоро най-смелите мечти на Мили ще се осъществят, но се случва нещо неочаквано, което преобръща изцяло представата ѝ за семейство Уинчестър. Какви тайни се крият в миналото на Нина? Как успява Андрю да я търпи? И чий е трупът в мансардата?

Книгата, която покори класациите! № 1 бестселър на Ню Йорк Таймс, USA Today, Уол Стрийт Джърнъл и Амазон. Феновете на "Момичето от влака", "Жената в прозореца" и "Съпругата помежду ни" ще намерят нов любим автор.

Повече информация
ISBN 9786190302537
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Художник "Megachrom"
Размери 14x21
Брой страници 336
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Прислужницата
Вашият рейтинг