Количка

Примерни тестове по български език и литература за външно оценяване и прием в гимназия след 7 клас - трето издание (БГ учебник)

От: Таня Петрова, Катерина Иванова, Илвие Конедарева, Божидар Георгиев

В третото издание на помагалото бланките за записване на отговорите са направени на две страници, а ключовете с верните отговори на тестовете са в отделна притурка. Ключовете са придружени от кратки обяснения (където това е необходимо), коментирани са възможни уловки и подвеждащи отговори, които изискват повече внимание, при задачите за редактиране се обясняват някои от по-сложните правила
В третото издание на помагалото бланките за записване на отговорите са направени на две страници, а ключовете с верните отговори на тестовете са в отделна притурка. Ключовете са придружени от кратки обяснения (където това е необходимо), коментирани са възможни уловки и подвеждащи отговори, които изискват повече внимание, при задачите за редактиране се обясняват някои от по-сложните правила.

Сборникът „Примерни тестове по български език и литература за 7. клас за външно оценяване и прием в гимназия“ е част от учебния комплект по български език и литература на издателство „БГ Учебник“, който е разработен по новата учебна програма
Повече информация
ISBN 9786191871162
Тегло 0.2000
Цветност черно/бяла
Издател БГ Учебник
Корица мека
Брой страници 160
Дата на издаване 1970 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Примерни тестове по български език и литература за външно оценяване и прием в гимназия след 7 клас - трето издание (БГ учебник)
Вашият рейтинг