Количка 0
0,00 лв.

Приказки за времето

От: Людмила Нинова

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АМГ143
13,95 лв.

„Приказки за времето“ е книга провокация. Тя не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Точно както в живота не всичко е подредено. 

„Приказки за времето“ е книга провокация. Тя не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Точно както в живота не всичко е подредено. Хронологията върви по следата на спомена.

Тази книга има различно послание. Да превърти времето чрез своята жанрова еклектика, чрез съчетаването на художественото и документалното, чрез белетристика, проза, поезия, кино. Тя се опитва да излезе от канона и представите на традиционната литература. Тази пъстрота е предопределена от нейната цел – да разкрие полета на женската душа, на тази неизбродена необятност, на нейните мечтания и съмнения, на страха от Самотата и нейното изцеление – Любовта.

***

„Приказки за времето“ е едновременно вглъбен монолог на автора и активен диалог с читателя. Книгата сякаш е тест за съмишленици, магически способ за откриване на сродни души... Убедена съм, че всяка жена, отворила тази книга, ще прочете нещо различно, нещо само свое.“

- Силвия Недкова

Повече информация
ISBN 9786197494143
Цветност черно/бяла
Издател AMG Publishing
Корица мека
Брой страници 240
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказки за времето
Вашият рейтинг