Количка

Приказки от незабравими автори

От: Павел Бажов, Николай Лесков, Всеволод Гаршин, Дмитрий Мамин-Сибиряк, Вилхелм Хауф, Братя Грим, Ханс Кристиан Андерсен, Оскар Уайлд, Стоян Дринов, Георги Райчев и Елин Пелин.

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ПРТКК527
11,99 лв.
Книгата "Приказки от незабравими автори" сбира в себе си ​литературни шедьоври на класически автори на приказки: Павел Бажов, Николай Лесков, Всеволод Гаршин, Дмитрий Мамин-Сибиряк, Вилхелм Хауф, Братя Грим, Ханс Кристиан Андерсен, Оскар Уайлд, Стоян Дринов, Георги Райчев и Елин Пелин. Всички те са широко известни и без съмнение ще бъдат интересни не само за децата, но и за възрастните читатели.
​Нравоучителни и поетични, сатирични и романтични, пред вас са литературни шедьоври на класически автори на приказки: Павел Бажов, Николай Лесков, Всеволод Гаршин, Дмитрий Мамин-Сибиряк, Вилхелм Хауф, Братя Грим, Ханс Кристиан Андерсен, Оскар Уайлд, Стоян Дринов, Георги Райчев и Елин Пелин. Всички те са широко известни и без съмнение ще бъдат интересни не само за децата, но и за възрастните читатели.

Героите се пренасят в далечни земи, запознават се с невероятни същества, преживеят забавни, а понякога и опасни случки. Те ви канят в магическия си свят, пълен с невероятни и романтични приключения, в свят, в който доброто винаги побеждава злото и цари мир и хармония. Тази книга ще ви отведе в приказен свят, пълен с доброта и магия ще ви покаже какво е приятелство, забавление и мъдрост.
Повече информация
ISBN 9786191533527
Тегло 0.2000
Цветност черно/бяла
Издател Паритет
Корица мека
Размери 12х16
Брой страници 224
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Приказки от незабравими автори
Вашият рейтинг