Количка 0
0,00 лв.

Преследването

От: Кандис Фокс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ677
19,99 лв.

Закоравели престъпници и чудовища с тъмно минало
са пуснати на свобода в невадската пустиня...

Започва най-масовото издирване на бегълци в историята на Щатите. Над 600 затворници от затвора „Пронгхорн“, включително осъдените до живот, са пуснати на свобода, вследствие на брутален шантаж със заложници. Закоравели престъпници, чудовища с тъмно минало се отдалечават с всяка изминала секунда.

Закоравели престъпници и чудовища с тъмно минало
са пуснати на свобода в невадската пустиня...

– Чуваш ли ме?
– Какво искаш?
– Да ги пуснеш.
– За кои затворници говориш?
– За всичките.

Така започва най-масовото издирване на бегълци в историята на Щатите. Над 600 затворници от затвора „Пронгхорн“, включително осъдените до живот, са пуснати на свобода, вследствие на брутален шантаж със заложници. Закоравели престъпници, чудовища с тъмно минало се отдалечават с всяка изминала секунда.

Джон Крейдъл, осъден за убийството на съпругата и сина си, е един от бегълците. Той трябва на всяка цена да успее да докаже своята невинност и да открие какво точно се е случило през онази зловеща нощ, преди да го върнат в затвора.

Селин Озбърн, надзирателка в сектора на осъдените до живот, е съсредоточила цялата си енергия да залови Крейдъл и да го върне в затвора. Тя има лични причини да го мрази и знае точно накъде се е отправил той...

Повече информация
ISBN 9786190301677
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 352
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Преследването
Вашият рейтинг