Количка

Преобразени от времето (книга 4 "Аз вещицата")

От: Дебора Харкнес

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ББ816
19,90 лв.
„Преобразени от времето“ − четвъртата книга от поредицата „Аз, вещицата“, е разказ за една страстна любов, преодоляла времето. Свръхестественото и романтиката, които превърнаха предишните книги в бестселъри, ще ви пренесат отново в този чуден свят. 
Какво не би дал, за да станеш вампир?

На бойните полета по време на Американската революция Матю Клермон среща младия лекар от Масачузетс Маркъс Макнийл. Когато Матю му предлага безсмъртие и нов живот без ограниченията на пуританското възпитание, Маркъс приема да стане вампир. Но преобразяването му никак не е леко.

В съвременен Париж Фийби Тейлър − младата служителка в „Сотбис“, в която Маркъс е влюбен − също поема по пътя към безсмъртието. Макар модернизираният процес на трансформацията да изглежда на пръв поглед простичък, двамата откриват, че предизвикателствата, с които се сблъсква човек, решил да стане вампир, са също толкова големи, колкото и през 18. век. Призраците на миналото, от които Маркъс си мисли, че се е отърсил преди векове, заплашват да се върнат и да преследват двама им навеки.
Повече информация
ISBN 9786190300816
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 445
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Преобразени от времето (книга 4 "Аз вещицата")
Вашият рейтинг