Количка 0
0,00 лв.

Правилата за чая и любовта

От: Роберта Мараско

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ПКХР50
16,00 лв.

"Ако животът е като чаша чай, то тогава някои от нас са водата, а други – чаят. А любовта..."

Още от дете Елиза обича чая. Майка ѝ я е научила на всички правила за приготвянето му и как да свързва, като на игра, всеки човек с различните негови разновидности. Научила я е още, че не бива да се доверява на щастието, защото цената му често е твърде висока. След смъртта на любимата си леля Елиза случайно открива стара кутия чай с надпис „Рокамори” – името на старинно градче в Умбрия. Няма и помен от съмнение – това е забраненият чай на майка ѝ, онзи, който Елиза е опитвала само веднъж. Чаят с аромат на тайни. И когато един ден Даниеле – голямата ѝ любов, се завръща в живота ѝ след дълго отсъствие, Елиза трябва да избира: да се скрие зад уюта на майчините си правила или да се осмели да потегли на пътешествие към Рокамори, за да открие своите собствени. Защото едва след като преоткрие себе си, тя ще разбере дали Даниеле е способен да я направи щастлива.

Да, може би точно там, в този красив малък град, Елиза ще намери отговорите, които цял живот е търсила. И ще се научи да се доверява на любовта, напътствана от аромата и от правилата за чая...


"Ако животът е като чаша чай, то тогава някои от нас са водата, а други – чаят.А любовта... Любовта се крие в правилното съотношение."

Повече информация
ISBN 9789547339491
Цветност черно/бяла
Издател Прозорец
Корица мека
Брой страници 336
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Правилата за чая и любовта
Вашият рейтинг