Количка 0
0,00 лв.

Помагало по литература за 7. клас (Коала Прес)

От: Ваня Чернева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
КОПУП71814
Раздел: 7-ми клас
10,00 лв.

Помагалото е в съответствие с учебната програма от 2018-2019 година

 

Раздел: 7-ми клас

В „Помагало по литература за 7. клас“ в табличен вид са представени жанровете и литературните понятия, изучавани от 1. до 7. клас включително, които според новата програма седмокласниците трябва да владеят. С оглед на факта, че само два от новите учебници по литература стриктно спазват актуалната учебно-изпитна програма по литература, която е в сила от учебната 2018/2019 година, а в останалите присъстват термини и понятия, невключени в програмите на МОН, в помагалото са поместени и таблици с терминология, което прави изданието съвместимо с всички учебници. То съдържа и кратък речник на литературните термини.

В таблица нагледно, кратко и ясно е дадена ключова информация за всяко едно от изучаваните произведения, последвана от тест с 20 въпроса, които помагат на учениците да навлязат по-дълбоко в света на авторите и творбите им.

По преценка на автора след някои от тематичните тестове има и тестови задачи, които проверяват уменията на учениците да откриват изразни средства, невключени в програмите на МОН по литература от 1. до 7. клас, но присъстващи в някои от учебниците.

В помагалото са включени и четири теста, които са изградени изцяло от отворени въпроси с различна степен на трудност.

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9786197134902
Цветност черно/бяла
Издател Коала Прес
Корица мека
Брой страници 152
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Помагало по литература за 7. клас (Коала Прес)
Вашият рейтинг