Количка

Пол Стенли. Музиката - моят грях

От: Пол Стенли

Предстоящо
SKU
ХБС238
Раздел: Предстоящи
Специална цена 21,51 лв. Редовна цена 23,90 лв.

2,39 лв. 10 %


Очаквайте на 1 декември!


​Автобиографията на ЗВЕЗДНОТО ДЕТЕ Пол Стенли е главозамайваща смесица от откровения и сурови бойни истории за  възходите и паденията на KISS.
Раздел: Предстоящи
„Музиката – моят грях“, съдържаща непубликувани досега снимки, е колоритен портрет на човека, изиграл важна роля за създаване и оформяне на специфичния облик на KISS – един от най-великите фронтмени в света. Историите, изкусно разказани от него,  са шокиращи, забавни, вдъхновяващи и откровени.

Пол Стенли, фронтмен и ритъм китарист, е сред основателите на група KISS, появила се на музикалната сцена през януари 1973. Той е дизайнер на обложките на много албуми на групата и сценограф, същевременно е автор на някои от най-известните песни на бандата. С продажби от над сто милиона албума в цял свят KISS е най-успешната американска група с най-много сертифицирани златни албуми в историята на музикалната индустрия. Заедно с останалите членове на KISS през 2014 година Стенли е въведен в Залата на славата на рокендрола. 

Другите лица на Пол Стенли – художник, получил за творбите си над два милиона долара. Соло музикант. Участник в мюзикъли. Съосновател на веригата ресторанти „Рок & Бруз“. Съсобственик на футболния отбор L.A. KISS, който се състезава в Лигата за американски футбол в зала. Живее в Лос Анджелис със съпругата си Ерин и четирите си деца.
Раздел: Предстоящи
Повече информация
ISBN 9786197419238
Тегло 0.5000
Цветност черно/бяла
Издател Hybrid Books
Корица мека
Размери 15х23
Брой страници 256
Дата на издаване 1.12.2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пол Стенли. Музиката - моят грях
Вашият рейтинг