Количка 0
0,00 лв.

Покана за радост

От: Франсеск Миралес, Алекс Ровира

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ГНЗ377
13,95 лв.
Радостта има врата, която се отваря само отвътре!
Радостта е най-естественото човешко чувство. Можем да го наблюдаваме при малките деца винаги когато се смеят, когато се оглеждат и съзерцават света с удивление. Радостта е скъпоценен дар, с който сме родени. И въпреки че с годините забравяме за този дар и го затрупваме с очаквания, проблеми и разочарования, истината е, че никога не го губим.
Радостта е прекрасна движеща сила, която може да завладее всичко. Тя винаги е около нас, понякога толкова близо, че дори не можем да я видим. Тя е част от нашата същност и ние трябва да ? позволим да заеме полагаемото ? се място в живота ни.
Тази книга ще ви покаже 30 начина, по които да пробудите естествената си радост, да активирате нейната сила, така че да остане с вас завинаги. Ще ви помогне да се съсредоточите върху това, което е наистина важно в живота, и да преодолеете неблагополучието и тъгата.
Когато усещате тъга, апатия, стрес и разочарование, помислете си, че те нямат нищо общо с вашата душа. За да избледнеят сенките, просто трябва да се върнете към вътрешната си радост. И тя ще озари със светлина цялото ви същество.
Радостта е величествена и сияйна. Тя винаги ни очаква, за да празнуваме живота.

Повече информация
ISBN 9786197316377
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Гнездото
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 261
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Покана за радост
Вашият рейтинг