Количка 0
0,00 лв.

Подсъзнанието може всичко (ново издание)

От: Джон Кехоу

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ИНФПП61
14,90 лв.

Най-успешната програмa за развиване на силата на мисълта

Изцяло ново издание със специално обръщение към българските читатели и с включена нова глава за елиминирането на отрицателните мисли.

Овладейте техниките на силата на мисълта!

Разкрийте истинския си потенциал!

Творчески тактики за успешен живот

Постигналата феноменален успех по целия свят книга на Джон Кехоу „Подсъзнанието може всичко” излиза отново на български език в изцяло обновено и допълнено издание.

Независимо каква е основната цел в живота ви, можете да я постигнете – само трябва да използвате Силата на мисълта, а силата е в развиването и концентрирането на мислите.

Първата стъпка към нов и по-успешен живот е да обърнете внимание на потока на мислите във вашето съзнание и да го насочите правилно. Всичко съществува като възможност – иска се само да го захраните с необходимата енергия и ще постигнете целта. Можете да посадите в съзнанието си всякаква мисъл, идея, вярване и то ще ги възприеме, ако е подадена заедно със съответната емоция и затвърдена чрез повторение. Накарайте ума си да мисли за благосъстояние, щастие, успех и здраве и да избягва негативните емоции като страх и загриженост.

Вътре във вас живее второ съзнание, скрито и мистериозно, и това е подсъзнанието. За да разберете как точно двете съзнания си взаимодействат, трябва да осъзнаете, че нашето подсъзнание надхвърля всякакво въображение. Чрез интуицията, сънищата, чувствата и предчувствията то ни води до идеи, прозрения и решения. Ако искате да промените живота си, трябва да потърсите причината, а причината е в начина, по който използвате подсъзнанието си – начинът, по който мислите и визуализирате.

Силата на ума е практика, не философия. Като отделяте минимум 20 минути на ден за отработване на техниките, формулирани от Джон Кехоу, ще постигнете зашеметяващи резултати в посока на подобряване на собствения ви живот.

„Подсъзнанието може всичко” е част от система променящи живота принципи, които ще окажат огромен ефект, стига да ги приложите.

• Научете как да елеминирате тревогата, страха, омразата, нагативните оценки и всякакви отрицателни мисловни модели.
• Открийте множеството възможности, с които е изпълнен животът, и ги реализирайте.
• Използвайте въображението си и генерирайте идеи за по-добър живот.
• Окуражавайте другите около вас, както и самите себе си.
• Използвайте интуицията си.
• Тренирайте ума си за великолепни резултати.

***

Джон Кехоу, световноизвестният канадски лектор и филантроп, формулира програмата за развиване на силата на мисълта преди повече от 30 години. През 1975 г. Кехоу се оттегля в уединение и прекарва три години в усилено проучване на механизмите на човешкото съзнание. Три години по-късно започва да обучава хората на принципите, които формулира, и добива феноменален успех по целия свят, включително и в България. Към изцяло новото издание на български език Джон Кехоу включва нова глава за елеминирането на отрицателните мисли и специално обръщение към българските си читатели.

Повече информация
ISBN 9789547615311
Цветност черно/бяла
Издател Инфодар
Корица мека
Брой страници 204
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Подсъзнанието може всичко (ново издание)
Вашият рейтинг