Количка 0
0,00 лв.

Подготовка за матура по български език и литература. Тестове за зрелостен изпит: 18 стъпки до успеха (Регалия)

От: Елинка Щерионова, Радостина Койчева

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
РЕУП1112221
16,00 лв.
Книгата е предназначена за учениците от 11 . и 12 . клас, на които им предстои да се явят на задължителен зрелостен изпит български език и литература (БЕЛ).
Книгата е предназначена за учениците от 11 . и 12 . клас, на които им предстои да се явят на задължителен зрелостен изпит български език и литература (БЕЛ).

Тя съдържа 18 тренировъчни теста за проверка на знанията и уменията на зрелостниците по предмета. Всеки тест може да бъде решен след изучаването на поредния автор от програмата по литература, като проверява и знания върху творчеството на предходните автори. Това дава възможност на учениците за постъпателна подготовка по литература, за установяване степента на езиковата им компетентност и за изработване на стратегия за решаване на тестови задачи.

Приложени са верните отговори и точките, с които трябва да бъде оценен всеки отговор. Общият брой точки от теста и аргументативния текст е 100.

Книгата е съобразена с най-новите промени и допълнения в правописа и пунктуацията в българския език, както и с насоките на МОН за развиване на умения за самостоятелно мислене и решаване на определени задачи. Тя ще бъде полезна на учениците за самоподготовка и на учителите за работа в часовете по български език и литература.
Повече информация
ISBN 9789547453494
Цветност черно/бяла
Издател Регалия
Корица мека
Брой страници 160
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Подготовка за матура по български език и литература. Тестове за зрелостен изпит: 18 стъпки до успеха (Регалия)
Вашият рейтинг