Количка

Подарък през декември

От: Джени Гладуел

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ444
Специална цена 15,21 лв. Редовна цена 16,90 лв.

1,69 лв. 10 %
Една история, която чака да бъде разказана... Една любов, която чака да бъде намерена


Джейн Брук не може да понася Коледа, а тази година суетнята по празниците заплашва да е дори по-потискаща от обикновено. Джейн вече се е отказала от любовта. Макар да е успешен разследващ журналист на върха на славата, тя все пак е нещастна. Тъкмо е преживяла драматична раздяла с човек, за когото е смятала, че може да е любовта на живота й. И за да станат нещата дори по-зле, шефката й я праща на досадно служебно пътуване до Норвегия.

Избягай от реалността с новата книга на Джени Гладуел „Подарък през декември“

„Тази книга е така напоена с аромата на Норвегия през зимата, че направо мога да помириша боровата гора. Прекрасни разказвачески умения. Направо ме отнесе.“, Сю Муркрофт

В страната на фиордите, северното сияние и боровите гори обаче жената с разбито сърце ще открие неочаквана топлина и нова интригуваща история. Приключението сред снега ще промени представите й за любовта и живота, но и ще я постави пред труден избор.
Подарете си романтичната история с британски привкус на Джени Гладуел

Един магнетичен мъж обещава да я спаси от самотата и самосъжалението. Дали обаче може да му се довери? Дали и този път няма да се окаже жертва? Една романтична и тъжна история от Втората световна война ще помогне на Джейн да открие нови сили в себе и нова увереност, че може да взима правилните решения и да бъде истински свободна.
Повече информация
ISBN 9789542833444
Тегло 0.4000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 315
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Подарък през декември
Вашият рейтинг