Количка

Под всяко друго име

От: Лорън Кейт

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИ548
17,00 лв.
Роман за споделената страст към романтичните истории и приятелите, които стават врагове, преди отново да станат… повече от приятели

Нещата, които Лейни Блум не знае за любовта, могат да запълнят цяла книга…
Въпреки това животът на Лейни е направо перфектен – има успешна кариера като редактор на романтични книги и годеник, които покрива всички 99 изисквания от нейния внимателно създаден списък. И тогава идва предложението на живота ѝ – да получи повишението, за което мечтае, и да работи по нова книга на най-любимата си авторка на любовни романи Ноа Калауей. Има само един проблем. Нова книга няма. Ноа е в дълбок писателски блокаж и няма никакво намерение да излиза от него.

Загадъчната писателка има десет романа – епични любовни истории, които карат милиони читатели по света да се смеят, плачат и обичат. Но Ноа Калауей никога не се среща с тях. Не подписва книги в книжарници, не дава интервюта. И за това си има причина. Причина, която е напът да срути представите на Лейни за света и да постави под съмнение всичко, в което някога е вярвала.

Дали пък ако най-сетне изхвърли прословутия списък и очакванията си, Лейни няма да открие, че любовта „под всяко друго име“, както казва великият Шекспир, е също тъй сладка?
Повече информация
ISBN 9789542838548
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 288
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Под всяко друго име
Вашият рейтинг