Количка 0
0,00 лв.

По моя начин - Димитър Бербатов (мека корица)

От: Димитър Бербатов

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ2546
20,00 лв.
„Понякога, когато вземаш решения като мениджър, можеш да допуснеш грешки. Именно такъв беше случаят, когато играхме финала в Шампионската лига с „Барселона“ на „Уембли“…Все още виждам пред очите си разочарованието на лицето на Димитър. Това е нещо, за което аз винаги ще съжалявам – той заслужаваше своето място в отбора!”

Сър Алекс Фъргюсън
С ПРЕДГОВОР ОТ СЪР АЛЕКС ФЪРГЮСЪН!
В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси. Срещите си с интересни хора, със световни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и извън него. Всички препятствия, които прескочих, за да успея по начина, който познаваш!

Моята история не е измислица, написана е в съавторство с истинския живот, и както често става в него, някои от ситуациите нямат щастлив край! Но това е само на пръв поглед, защото трудностите всъщност са хубаво нещо – те те карат да се развиваш.

Вярвам, че ще ти бъде интересно, защото животът понякога е по-абсурден и забавен и от най-голямата измислица. А дали книгата ще те научи на нещо и ще те вдъхнови, това вече зависи от теб самия.
Повече информация
ISBN 9789542832546
Тегло 0.200000
Цветност цветна
Издател Сиела
Корица мека
Размери 21х22
Брой страници 488
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:По моя начин - Димитър Бербатов (мека корица)
Вашият рейтинг