Количка 0
0,00 лв.

Плашила от плът и кръв- книга 2 (Мечът на Албион)

От: Марк Чадборн

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СА1569
25,00 лв.

Втора книга от поредицата „Мечът на Албион“

1593 г.

Две години откакто довереният на кралица Елизабет господар на шпионите на Англия Уолсингъм е мъртъв. Улиците на Лондон са уловени в здравата примка на чумата, а подозрението и недоверието са плъзнали сред кралския двор и правителството. Никой не се чувства в безопасност. 

Дори всеизвестният майстор на меча, авантюрист и любовчия Уил Суифт трябва да си пази гърба. Тогава приятелят му и колега, драматургът Кристофър Марлоу бива убит, въвлечен в пиянска свада. Уил обаче е убеден, че убийството му е било планирано и се впуска в търсенето на виновника за смъртта на Кит, като съвсем скоро разбира, че някои индивиди, заемащи високи и влиятелни позиции в обществото, не са тези, за които се представят. 

Насред нарастващите страх и параноя Уил разкрива злонамерените машинации на тайния враг на Англия – Мрачния двор. Обкръжен от тези свръхестествени зли сили, най-великият шпионин в страната е поставен пред решителния избор: дали да разобличи истинската същност и намеренията в един низък заговор, или да се изправи пред брадвата на екзекутора…

Повече информация
ISBN 9786191931569
Цветност черно/бяла
Издател Студио Арт Лайн
Корица мека
Брой страници 568
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Плашила от плът и кръв- книга 2 (Мечът на Албион)
Вашият рейтинг