Количка
Вход

ПланерЪТ

От: Станислав Койчев - Стан

Предстоящо
SKU
ЕГХКБ823
Раздел: Предстоящи
Специална цена 13,41 лв. Редовна цена 14,90 лв.

1,49 лв. 10 %

Очаквайте на 26 септември!​"Винаги съм обичал да планирам и да имам контрол над дните си и това, което зависи от мен. Невинаги обаче успявах да намеря точния планер, затова и създадох този. Надявам се да те усмихва и да ти бъде полезен всеки ден!"
СТАН
Раздел: Предстоящи
ПланерЪт е за всеки ученик или студент, за когото новата година не започва от първи януари, а от първия учебен ден. Това е проект, който обмислям от доста дълго време, с идеята да бъде в помощ на всеки, който не иска животът му да е тотален хаос.

ПланерЪт ще бъде най-верният ти спътник през годината. В него ще можеш не само да записваш всичко важно, но и да проследяваш настроенията си, както и навиците, които се опитваш да изграждаш. Тук ще са рождените дни на най-скъпите ти хора, събитията, които не би пропуснал за нищо на света, любимите ти книги, сериалите и филмите, които са те приковали пред екрана, както и всяка мисъл, която намериш за достатъчно важна, за да е вътре.

ПланерЪт е създаден така, че да можеш да придаваш цвят на всеки свой месец и ден, а дизайнът му просто ще те предизвика да го отваряш по-често, отколкото ти е нужно. Направи го точно такъв, какъвто искаш!
Раздел: Предстоящи
Повече информация
ISBN 9789542722823
Тегло 0.3000
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Размери 16х24
Брой страници 192
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПланерЪТ
Вашият рейтинг