Количка 0
0,00 лв.

Писмата на Джеф Безос. 14 принципа, с които да развиете бизнеса си като Amazon

От: Стив Андерсън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЛИКР004
22,00 лв.

В „Писмата на Джеф Безос“ американският автор Стив Андерсън ни запознава с бизнес плана на най-успешната компания в света, като изследва писмата на Безос до акционерите ѝ и дефинира 14-те ѝ принципа на растеж. 
Джеф Безос, най-богатият човек на света от 2017-а насам, е всепризнат за бог на електронната търговия. Основаната от него компания Amazon печели първите си 100 милиарда най-бързо, а през годините бизнес интересите му се разгръщат в неочаквани посоки: от закупуването на медийния мастодонт „Вашингон Поуст“ до финансирането на частни космически експедиции. 

Всички се чудят на какво се дължи постоянният му и нестихващ успех, но само експертът по технологии и управление на риска Стив Андерсън дава точните отговори.

В „Писмата на Джеф Безос“ американският автор ни запознава с бизнес плана на най-успешната компания в света, като изследва писмата на Безос до акционерите ѝ и дефинира 14-те ѝ принципа на растеж. В някои писма концепциите са очевидни, но в други са дълбоко скрити под повърхността. Едно е сигурно – всички те издигат Amazon до върхове, недостигани от никоя друга компания в историята.

Стив Андерсън е експерт по технологии и управление на риска. Има магистърска степен по застрахователно право и над 35 години опит в застрахователната индустрия. 

Избран е за един от 150-те най-големи инфлуенсъри в LinkedIn, където е следван от  340 000 човека.  

Андерсът се занимава професионално и с публична реч. Богатото му портфолио съдържа презентации на разнообразни теми: бъдещето на технологиите, влиянието на социалните мрежи, различните бизнес модели в интернет и най-вече – как рисковете да се превърнат в предимство. 

Повече информация
ISBN 9786197625004
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Брой страници 364
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Писмата на Джеф Безос. 14 принципа, с които да развиете бизнеса си като Amazon
Вашият рейтинг