Количка 0
0,00 лв.

Петронела Ябълкова

От: Сабине Щединг

Страхотна книга с гланцирани страници и красиви черно-бели илюстрации!

В първата книга от поредицата "Петронела Ябълкова" Сабине Щединг ни представя колоритната и симпатична вещица Петронела, която живее в омагьосана ябълка и се грижи за градината на старата мелница и нейните обитатели. Верните й приятели бръмбарът Луциус и ябълковите човечета са пазители на овощните дръвчета. Един ден в изоставената къща на мелницата се появяват симпатичните близнаци Лея и Луис и техните родители и това никак не се харесва на малката вещица и нейните приятели. Последвалите истории и премеждия, сред които участие в кулинарно състезание и схватка с подли крадци, ще доведат до зараждането на голямото приятелство между вещицата и близнаците – приятелство, което ще постави началото на бъдещи вълнуващи приключения.

Страхотна книга с гланцирани страници и красиви черно-бели илюстрации!

В първата книга от поредицата "Петронела Ябълкова" Сабине Щединг ни представя колоритната и симпатична вещица Петронела, която живее в омагьосана ябълка и се грижи за градината на старата мелница и нейните обитатели. Верните й приятели бръмбарът Луциус и ябълковите човечета са пазители на овощните дръвчета.

Един ден в изоставената къща на мелницата се появяват симпатичните близнаци Лея и Луис и техните родители и това никак не се харесва на малката вещица и нейните приятели. Последвалите истории и премеждия, сред които участие в кулинарно състезание и схватка с подли крадци, ще доведат до зараждането на голямото приятелство между вещицата и близнаците – приятелство, което ще постави началото на бъдещи вълнуващи приключения.

***

Сабине Щединг е родена в Хамбург през 1965 година и е автор на романи за деца. Те носят очарованието на историите, създадени от Астрид Линдгрен, но се отличават със собствен характер и самобитни герои, които са любими на хиляди малки читатели и техните родители.

Повече информация
ISBN 9786192440718
Тегло 0.420000
Цветност черно/бяла
Издател Инфодар
Корица мека
Художник Светлозар Петров
Размери 14х21
Преводач Георги Даракчиев
Брой страници 208 - гланцирани
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Петронела Ябълкова
Вашият рейтинг