Количка 0
0,00 лв.

Петър Дънов: За невидимите светове

От: д-р Светла Балтова (съставител)

В днешно време все повече хора разбират, че най-същественото е невидимо за очите...
Има три вида слънчеви системи: едните изразяват материалния свят, другите са направени от фин духовен елемент – те спадат към духовния и ангелския свят. След време, когато вашите духовни очи започнат да се развиват, ще видите всички светове.

В днешно време все повече хора разбират, че най-същественото е невидимо за очите, и се опитват да излязат от рамките на грубата материалност. Те започват да развиват една по-фина сетивност, която им позволява да получат знание за Висшите светове.

В настоящата книга ще откриете информация за етажите на Мирозданието, които Петър Дънов диференцира на: Божествен свят, духовни светове и материални светове. Тук ще откриете неговите виждания за структурата на ангелските царства. Ангелите са между нас, твърди Учителя и често говори за връзката между човека и ангелите, като специално се спира на темата за ангелите хранители. От книгата ще научите как можете да се свързвате със Светлите същества, за да внесете техните духовни идеи на Земята. Така ще помогнете за установяването на един нов свят: свят на братство, мир, взаимопомощ. Повече информация
ISBN 9789542621416
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 11,8х16,5
Брой страници 256
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате: Петър Дънов: За невидимите светове
Вашият рейтинг