Количка 0
0,00 лв.

Парфюмеристката от Париж - книга 3 (Изрисувано с къна)

От: Алка Джоши

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БНТ384
26,00 лв.

Париж, 1974 г.

Трийсет и две годишната Радха обича с цялото си сърце съпруга си Пиер и двете си прекрасни дъщери. Тайно от всички обаче все още тъгува по момченцето, което е изоставила преди много години, когато самата тя е била дете.

Днес тя вече знае какво означава да бъдеш грижовна майка, но все още ѝ е трудно да балансира всеотдайността си към семейството и страстта към богатството на ароматите.

Париж, 1974 г.

Трийсет и две годишната Радха обича с цялото си сърце съпруга си Пиер и двете си прекрасни дъщери. Тайно от всички обаче все още тъгува по момченцето, което е изоставила преди много години, когато самата тя е била дете. Днес тя вече знае какво означава да бъдеш грижовна майка, но все още ѝ е трудно да балансира всеотдайността си към семейството и страстта към богатството на ароматите.

Радха отдавна е осъзнала дарбата си да намира подходящото ухание за всекиго и знае, че именно тя е билетът ѝ към света на професионалните парфюмеристи. Но с всяка стъпка нагоре в кариерата ѝ недоволството у Пиер расте. И неспособността му да разбере желанието ѝ да работи се превръща в единствената пукнатина в съвършения ѝ живот.

Натоварена с първия си значим проект, Радха се завръща в Индия и търси помощ от Лакшми и куртизанките от Агра - жени, които използват опияняващата сила на аромата, за да привличат, примамват и съблазняват. Но тъкмо когато е напът да направи пробив, миналото заплашва да преобърне грижливо подредения ѝ свят и да срине и без това уязвимия ѝ брак.

Дългоочакваната заключителна част от бестселъровата джайпурска трилогия на Алка Джоши.

Повече информация
ISBN 9786197639384
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Benitorial
Корица мека
Художник Яна Аргиропулос
Размери 13x20
Преводач Надя Златкова
Брой страници 464
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Парфюмеристката от Париж - книга 3 (Изрисувано с къна)
Вашият рейтинг