Количка
Вход

Panta Rhei - Всичко тече...

От: Димана Гуляшка

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АТ623
16,00 лв.

Малко китно градче с многозначното име СпАсено. 

Малко китно градче с многозначното име СпАсено. С всичките му емоционални и мисловни величия. Със собственици на парче земя и богатство, трудно за преглъщане. Плетеница от непредсказуеми човешки страсти и поведение. Интригата е налице. 

Как, докато си пиеш сутрешното кафе на терасата на недовършената извънградска къща, неподозиращо можеш да се озовеш в епицентъра на нелепи съвпадения, водещи до… палаво намигване към превратностите на живота.   Има нещо гнило… не само в таз държава Дания. В житейската палитра рисунъкът винаги е изненадващ.

Има несправедливост, има измама, има лъжа, има лъст – има всичко човешко, което никак не ни е чуждо, по всички географски ширини. И всеки е изправен пред собствения си избор...

Още с първата си поява в галактиката на писаното слово Димана Гуляшка заявява самобитно присъствие и жилав литературен ген. Внучката на Андрей Гуляшки и на Георги Караславов е наследила разказваческото умение на предците си и завладява със своя свеж, игрив и шарен изказ. Трите новели – абсурдни и реални, смешни и тъжни – като истинския живот! – грабват със задъхания си ритъм, елегантното владеене на езика и неподправения хумор. И провокират към… усмивка!

Повече информация
ISBN 9786197280623
Цветност черно/бяла
Издател Атеа букс
Корица мека
Брой страници 236
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Panta Rhei - Всичко тече...
Вашият рейтинг