Количка 0
0,00 лв.

Панаир на суетата

От: Уилям Текери

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
УУК665
Раздел: Класика
23,95 лв.

В своя "Панаир на суетата" Уилям Текери повдига завесата и ни позволява да надникнем отвъд фалшивите лица на английската аристокрация 

Раздел: Класика

В своя "Панаир на суетата" Уилям Текери повдига завесата и ни позволява да надникнем отвъд фалшивите лица на английската аристокрация - в най-съкровените кътчета на човешката душа, където властват любовта и предателството, триумфът и разочарованието, амбицията и лицемерието, гордостта и суетата.

С ирония, стигаща до сарказъм, той изследва всички прояви на човешкия характер, които не са се променили и до днес и в които всеки би разпознал частица от себе си.

Главната героиня Беки Шарп е безспорно един от най-силните и въздействащи женски образи в световната литература. Във време, в което за успеха в живота не е необходимо нищо друго освен пари и значението на хората се определя само от имуществото им, остроумна и красива, но за нещастие бедна, тя е готова на всичко, за да завладее най-високите кръгове на английското общество.Зла изкусителка или жена, изпреварила времето си - присъдата е в ръцете на читателя.

Раздел: Класика
Повече информация
ISBN 9789542984665
Цветност черно/бяла
Издател Хеликон
Корица мека
Брой страници 960
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Панаир на суетата
Вашият рейтинг