Количка
Вход

Пакетче желирани бонбони

От: Татяна Гишина

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕГ650
Специална цена 11,61 лв. Редовна цена 12,90 лв.

1,29 лв. 10 %

Каква утеха е да знаеш, че си обичан, когато единственото, което можеш да направиш с тази любов, е да я пуснеш да си отиде?

Каква утеха е да знаеш, че си обичан, когато единственото, което можеш да направиш с тази любов, е да я пуснеш да си отиде?

Дея е тридесет и две годишна жена, която има всичко – успешна кариера, мъж, който я обича, живот, за който е мечтала. В този живот няма място за излишни въпроси, за излишни чувства и за излишни спомени. Но едно телефонно обаждане преобръща всичко. Връща я назад в миналото и изравя болка и тайни, дълбоко скрити от годините и вината.

Пламен среща Дея в един дъждовен есенен ден. И след толкова много години, той е първият, който я разбира и я прави щастлива. Той е просто любовта. Онази, която трябва да изпиташ поне веднъж в живота си. Бързата любов, която идва постепенно. Невъзможната, но споделената любов. Подарък от съдбата, от мъртвите, от дъждовния ден. Вярваш ли в съдбата? Вярваш ли, че там под звездите има някой, който е предопределен специално за теб? Че въпреки обстоятелствата тази любов, тази съдба, няма как да те подмине?

Двама души и техните вини. Техният детски свят и една закъсняла среща. Пътят на прошката не е лек, но истински щастливи са онези, които са имали възможността да го изминат целия.
Повече информация
ISBN 9789542724650
Тегло 0.3500
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 176
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пакетче желирани бонбони
Вашият рейтинг