Количка

Пътят

От: Юлияна Дончева

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕГМ135
14,90 лв.
​На хиляди километри от Стара планина един българин, който никога не е виждал родината си, ще открие, че тя го чака, където и да се намира. В края на пътя никой не е открил само това, което е търсил. Открил е много повече. Открил е себе си!
Пътят е дълъг над 600 километра, но всъщност е един живот. Изминава се за 21 дни, но всъщност все още вървим. Вървим към себе си, към мечтите си, към живот на свобода от рамките на обществото, чисти, срещнали съдбите на другите и своята собствена. Вървим.

Човешки съдби се преплитат по пътя на най-дългия пешеходен туристически маршрут в България – Ком – Емине. Виктория бяга от живота, който ѝ носи само разочарования. Елица търси сили да продължи с мечтата си за рожба, Борис се крие от грешка, която неволно е допуснал, Скалата се опитва да омилостиви небесата, Панчо се стреми към нещо повече на всяка цена, Звездоброеца ще трябва да вземе трудни решения.

На хиляди километри от Стара планина един българин, който никога не е виждал родината си, ще открие, че тя го чака, където и да се намира.

В края на пътя никой не е открил само това, което е търсил. Открил е много повече. Открил е себе си!
Повече информация
ISBN 9789542726135
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 368
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътят
Вашият рейтинг