Количка 0
0,00 лв.

Пътеводител Швейцария

От: Тереза Фишер

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕГНГСП24
Раздел: Пътешествия
24,90 лв.

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит.

Раздел: Пътешествия

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ШВЕЙЦАРИЯ, който съдържа:

   - ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Швейцария, който ще ви помогне да организирате посещението си според времето, с което разполагате и специфичните ви интереси.
   - ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително необикновени зимни спортове, наблюдаване на дивата природа и пътуване с влак през високи планински проходи.
   - ПОДСКАЗАНО от фотографите, авторите и изследователите на „Нешънъл Джиографик”, както и от местни експерти за любими интересни места, полезни съвети и други.
   - ПЕШЕХОДНИ ОБИКОЛКИ И ПЪТУВАНИЯ С ВЛАК И АВТОМОБИЛ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които Стария град в Женева, езерото Ньошател, Стария град в Цюрих и района Юнгфрау.
   - МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, включващи хълмистата провинция Апенцелерланд, долините в Тичино и езерата на централна Швейцария.
   - НЕ ПРОПУСКАЙТЕ изброените във всяка глава списъци, които ви препращат към подробни описания на горещо препоръчвани от нас места и занимания.
   - ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, които улесняват избора и бързата ориентация и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.

Раздел: Пътешествия
Повече информация
ISBN 9789542714293
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 320
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътеводител Швейцария
Вашият рейтинг