Количка 0
0,00 лв.

Пътеводител Париж

От: Лайза Дейвидсън, Елизабет Ейър

Няма наличност
SKU
ЕГНГСП4
Раздел: Пътешествия

Второ допълнено издание на Нешънъл Джиографик от 2011 година.

Раздел: Пътешествия

Със своите 272 страници, над 190 ярки фотографии и подробни цветни карти, пътеводителят на НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК "Париж" е истински романтичен гид в един изключителен град, където историята, изкуството и любовта сякаш вървят ръка за ръка.

Авторите - Лайза Дейвидсън и Елизабет Ейър живеят в Париж и това ги прави повече от експерти, просто уловили духа на една от най-посещаваните световни столици. И двете са писателки, редакторки и понастоящем сътруднички на известни френски списания.

Като резултат в пътеводителя "Париж" сякаш е описано наистина всичко, което трябва да се знае за този едновременно много познат и така тайнствен град. Книгата съдържа 15 отделни тематични глави за историята, културата, различните градски райони, предложения за екскурзии и много полезна и синтезирана практическа информация.

В добавка към необходимите сведения за Лувъра, Триумфалната арка, уникалната Айфелова кула, Шанз Елизе и прочутите френски кафенета, "Париж" запознава и с онези любопитни, деликатни и малко известни подробности, които мога да направят от милионния пулсиращ град романтично и спокойно място само за двама.

Раздел: Пътешествия
Повече информация
ISBN 9999999999999999
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 272
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътеводител Париж
Вашият рейтинг