Количка

Пътеводител Франция

От: Розмъри Бейли

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЕГНГСП21
Раздел: Пътешествия
24,90 лв.

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите”

Раздел: Пътешествия

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ФРАНЦИЯ, който включва:

ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, обстоен преглед на Франция, който ще ви помогне да организирате посещението си според времето, с което разполагате, и специфичните ви интереси.  

ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с ваше участие, включително строителство на средновековен замък, производство на парфюм, пазаруване от битпазарите в Париж и живот в замък.   

ПОДСКАЗАНО от фотографите, авторите, редакторите и изследователите на „Нешънъл Джиографик” за любими интересни места, събития, полезни съвети и други.   

ПЕШЕХОДНИ И АВТООБИКОЛКИ, с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които Латинският квартал в Париж, Пътят на виното в Елзас, замъците в долината на Лоара, Кот д’Ор в Бургундия, долината на Дордона и други.   

ЕКСКУРЗИИ ПО МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, включващи алпийските водопади в Юра, пътуване с влак из Пиренеите и вечеря в пещерен ресторант.   

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ изброените във всяка глава списъци, които ви препращат към подробни описания на горещо препоръчвани от нас места и занимания.

ПРЕВЪЗХОДНИ ЦВЕТНИ ФОТОГРАФИИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ, които улесняват избора и бързата ориентация и помагат да извлечете най-доброто от всяко посещавано място.

Раздел: Пътешествия
Повече информация
ISBN 9789542713258
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 400
Дата на издаване 2014 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътеводител Франция
Вашият рейтинг