Количка 0
0,00 лв.

Пътеводител Флоренция и Тоскана

От: Тим Джепсън

Няма наличност
SKU
ЕГНГСП25
Раздел: Пътешествия

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит.

Раздел: Пътешествия

Всеки ден експертите на „Нешънъл Джиографик” пътуват по света, потапяйки се „зад кулисите” – в сърцето на местната култура, история и бит. Този безценен опит може да бъде ваш с пътеводителя ФЛОРЕНЦИЯ И ТОСКАНА, който съдържа:

   - ПЛАНИРАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО, задълбочен встъпителен очерк за Флоренция и Тоскана, който ще ви помогне да организирате посещението си според вашето време и интереси.
   - ИЗЖИВЯВАНЕ, неповторимо и с личното ви участие: курсове по готварство и изобразително изкуство; разходка по стъпките на Данте; земеделска работа в тосканска ферма и съжителство с кореняци флорентинци.
   - ПОДСКАЗАНО, споделени идеи на фотографите, авторите и изследователите на Нешънъл Джиографик, както и на местни експерти за популярни места и заведения, практически съвети и много други.
   - ПЕШЕХОДНИ И АВТОМАРШРУТИ с карти с цветни обозначения и описания на забележителностите, сред които разходка от базиликата Сантисима Анунциата до църквата „Санта Тринита“ във Флоренция, обиколка на площад Кампо в Сиена, както и пътешествие из винарския район Кианти и долината Казентино.
   - МАЛКО ПОЗНАТИ МЕСТА, сред които находищата на трюфели в Тоскана, йога обител във фермерска къща от ІV в. и маршрут, очертан от творбите на ренесансовия майстор Пиеро дела Франческа.
   - НЕ ПРОПУСКАЙТЕ списък във всяка глава, който препраща към подробни описания на горещо препоръчвани от нас забележителности и събития.
   - ВЕЛИКОЛЕПНИ ЦВЕТНИ СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И КАРТИ за всички забележителности, улесняващи избора и бързата ориентация.

Раздел: Пътешествия
Повече информация
ISBN 9789542715078
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица мека
Брой страници 336
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътеводител Флоренция и Тоскана
Вашият рейтинг