Количка 0
0,00 лв.

Отнетият наследник

От: Холи Блек

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБС056
18,90 лв.

Седемнайсетгодишният Оук е загадъчен и опърничав престолонаследник. Забъркан още като дете в бруталните борби за власт, той се е превърнал в добър манипулатор.

Сурен, буйната и непредсказуема кралица на Двора на зъбите, е избягала в света на хората. Там тя води самотно и диво съществуване. Все още преследвана от спомените за мъченията, на които е била подложена, прекарва времето си, като освобождава смъртните от необмислени сделки с вълшебните създания.

Вярва, че е забравена от всички, докато една нощ не се оказва преследвана. Спасена е от принц Оук, на когото някога е била обещана за съпруга и когото е презирала и желала през годините.

Кралица беглец. Принц, който не желае да управлява. И мисия, която би могла да погуби и двамата…

Седемнайсетгодишният Оук е загадъчен и опърничав престолонаследник. Забъркан още като дете в бруталните борби за власт, той се е превърнал в добър манипулатор.

Сурен, буйната и непредсказуема кралица на Двора на зъбите, е избягала в света на хората. Там тя води самотно и диво съществуване. Все още преследвана от спомените за мъченията, на които е била подложена, прекарва времето си, като освобождава смъртните от необмислени сделки с вълшебните създания. Вярва, че е забравена от всички, докато една нощ не се оказва преследвана. Спасена е от принц Оук, на когото някога е била обещана за съпруга и когото е презирала и желала през годините.

Оук и Сурен се отправят заедно на мисия, но съюзът им е крехък. И двамата имат свои тайни, а да се доверят на другия, би могло да изложи на риск цяло едно царство…

Завладяващо завръщане в пищния свят на Елфхейм, изпълнен с интриги, предателства и смъртоносни желания.

Бестселът №1 на "Ню Йорк Таймс"

***

Холи Блек е позната и обичана писателка на детска и юношеска литература. Сред най-известните ѝ произведения са поредиците "Магистериум" и "Хрониките на Спайдъруик".  С романа "Doll Bones" печели през 2014 г. медала „Нюбъри”,  една от най-престижните награди за детска литература.

Повече информация
ISBN 9786191574056
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Художник Кремена Петрова
Размери 14х21
Преводач Боряна Даракчиева
Брой страници 316
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отнетият наследник
Вашият рейтинг