Количка

Отмъстител - книга 2 (Злодей)

От: В. Е. Шуаб

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЕМС473
24,00 лв.
Мощен сблъсък на необикновени умове и отмъстителни намерения в една епична история за власт и отмъщение – В. Е. Шуаб се завръща с мрачното и завладяващо продължение на „Злодей“.
Мощен сблъсък на необикновени умове и отмъстителни намерения в една епична история за власт и отмъщение – В. Е. Шуаб се завръща с мрачното и завладяващо продължение на „Злодей“.

Магнито и Професор Х. Супермен и Лекс Лутър. Сидни и Серина Кларк. Силни партньорства, които са се вгорчили до злостни съревнования.

Марчела Ригинс обаче не се нуждае от никого. Завръща се от мъртвите с една-единствена мисъл – разруха. Най-после притежава контрола, за който винаги е копнеела, и ще използва новопридобитите си способности, за да постави Мерит на колене. Ще насочи мъстта си първо към своя съпруг, нейния убиец, но няма да спре дотам. Ще направи каквото е необходимо за постигането на целта – ще привлече на своя страна други н.о. (хора с необикновени способности) и ще използва взаимната омраза на двамата най-важни н.о. – Виктор Вейл и Ели Евър, за да ги унищожи.

Напрежението се покачва. Жертвите се множат. Новите вражди разкриват нови възможности, а град Мерит се подготвя за следващата ужасяваща битка, обещаваща да промени баланса на силите завинаги.

***
Бестселър на „Ню Йорк Таймс“ oт авторката на „Невидимият живот на Ади Лару“ и трилогията „Цветовете на магията“.

Победител в категорията „Sci-Fi книга на годината“ в наградите на читателската платформа „Гудрийдс“.

*Очаквайте на 14.04.2022 г.
Повече информация
ISBN 9789543575473
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Емас
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 560
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Отмъстител - книга 2 (Злодей)
Вашият рейтинг