Количка 0
0,00 лв.

Откровения

От: д-р Хенри Марш

В „Откровения“ Марш описва предизвикателствата в работата в тези страни и допълнителните прозрения относно медицинската практика, до които достига.

Д-р Хенри Марш прекарва живота си на първа линия в хирургията. В кариерата си има както забележителни върхове, така и опустошителни спадове, но остава винаги непоколебим в любовта си към неврохирургията.

След публикуването на превърналата се в световен бестселър „На първо място, не вреди“, д-р Марш напуска работата си в Англия, за да започне да работи безвъзмездно
в Украйна и Непал.

В „Откровения“ Марш описва предизвикателствата в работата в тези страни и допълнителните прозрения относно медицинската практика, до които достига.

Д-р Марш се изправя и пред тежката отговорност, която идва с опитите му да намали човешкото страдание. Връщайки се към спомените от ранните си години като студент по медицина и преживяванията, които са го оформили като млад хирург, той изследва трудностите в тази професия. Професия, която се занимава с вероятности, а не с точности и където непреодолимото желание да удължиш човешкия живот може да доведе до трагични последици за пациентите и техните близки.

Фокусирайки се върху наученото от своята 40-годишна практика и с наближаването на края на професионалната си кариера, Марш намира различна цел в живота и достига до нови проникновения за това какво е наистина значимо на този свят.

***

Очаквайте скоро!

Повече информация
ISBN 9786192660475
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Асеневци
Корица мека
Размери 14.3х21.5
Брой страници 334
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Откровения
Вашият рейтинг