Количка 0
0,00 лв.

Откраднатият лабиринтен камък (Детектив Пиер решава случая) + подарък лупа

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ММДП01
Специална цена 21,56 лв. Редовна цена 26,95 лв.

5,39 лв. 20 %

Книгата е богато илюстрирана с красиви детайлни картини, в които могат да се открият множество сюжетни линии.

Детектив Пиер има интересен случай


Господин Х е откраднал лабиринтения камък, който има силата да превръща целия град в множество лабиринти. Ще можете ли да помогнете на детектив Пиер и приятелката му Кармен да намерят път през лабиринтите и да спрат господин Хикс преди да е станало късно. Освен магично преплетените лабиринти ще трябва да откриете много скрити улики, хора и предмети и да се справите с отправените предизвикателства.

Последвайте детектив Пиер в това фантастично приключение, което ще ви заведе в сърцето на град Опера, а оттам ще продължите из невероятни лабиринти високо в небето, в открито море, в тайнствени селца, в обитавани от призраци къщи и на други интересни места. По пътя ще трябва да помогнете на всички, които ви срещнат, както и да съберете многобройните предмети и скъпоценности.

Книгата е богато илюстрирана с красиви детайлни картини, в които могат да се открият множество сюжетни линии. Добавената в комплекта  детективска лупа ще ви помогне да разгледате отблизо всичко съдържащо се в картините, надписи и хора и да се забавлявате с тях.

Повече информация
ISBN 9786197448061
Цветност цветна
Издател Миранда
Корица твърда
Брой страници 40
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Откраднатият лабиринтен камък (Детектив Пиер решава случая) + подарък лупа
Вашият рейтинг