Количка

Откъде идва храната

От: Виктория Иванова

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФДЕЛ01
6,99 лв.
​В „Откъде идва храната“ децата ще се запознаят с основните хранителни продукти и техния произход, ще научат кои храни са полезни и кои не съвсем и ще тренират своята наблюдателност и сръчност във веселите задачки към всяка глава.
Кой прави меда? Oткъде идва млякото? Какво е нужно на доматите, за да узреят, и как зърното се превръща в хрупкаво хлебче? Детската енциклопедия „Любознайко“ е тук, за да отговори на всички въпроси. 

В „Откъде идва храната“ децата ще се запознаят с основните хранителни продукти и техния произход, ще научат кои храни са полезни и кои не съвсем и ще тренират своята наблюдателност и сръчност във веселите задачки към всяка глава. 

Невероятните илюстрации на Стелияна Донева превръщат разходката в света на храната в истинско приключение, което забавлява и улеснява обучението чрез ярки визуални примери. 

С помощта на две усмихнати геройчета — Люба, която вeчно има въпроси, и Знайко, който винаги се радва да научи нещо ново, малкият читател ще се превърне в истински многознайко.
Повече информация
ISBN 9786191513840
Цветност цветна
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 16,5х23,5
Брой страници 69
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Откъде идва храната
Вашият рейтинг