Количка

От любов към продажбите

От: Георги Христулев

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВДХ284
Раздел:
19,99 лв.

‌Книгата „От любов към продажбите“ е интерактивен наръчник, разработен въз основа на най-успешния досега тренинг на Георги Христулев – Виртуоз в продажбите. 

Раздел:

‌Книгата „От любов към продажбите“ е интерактивен наръчник, разработен въз основа на най-успешния досега тренинг на Георги Христулев – Виртуоз в продажбите. Неговата концепция е да помогне на читателите да изградят виртуозни търговски умения посредством използването на техниката учене чрез преживяване. В книгата е включена уникална комбинация от методите на коучинга, невролингвистичното програмиране (НЛП) и медиацията, която способства за постигането на редица цели.

В книгата е включена уникална комбинация от методите на коучинга, невролингвистичното програмиране (НЛП) и медиацията, която способства за постигането на редица цели, като:

- увеличаване на получаваната от клиента информация и по-добро разбиране на нуждите му;

- подобряване на комуникацията не само в продажбения контекст, но и във всички аспекти и сфери на живота;

- изграждане на ефективна и запомняща се презентация на продукта/услугата;

- оборване на възраженията на клиента и използването им в полза на търговеца;

- успешно затваряне на сделката, без значение от цената;

- изграждане на дългосрочни и лоялни отношения, базирани на личната удовлетвореност на клиента;

- овладяване на умения и техники за постоянно развитие и самоусъвършенстване както в професионален, така и в личен план.

Най-важният и полезен инструмент, който ще откриете в този наръчник, са практическите упражнения. Те целят да ви поставят в ситуация, в която наистина да проверите как бихте се справили, и съответно да оцените ресурсите, с които разполагате, и да осъзнаете сферите, в които е необходимо подобрение. Посредством преживяното всъщност учите и затвърждавате знанията много по-лесно.

Всички правим всичко, което ще научите от книгата, всеки ден. Това е естествен процес, случва се интуитивно. Но когато изкараме несъзнаваното на съзнателно ниво, прилагането му става много по-ефективно. А резултатите – много по-значими и задоволителни. Точно за това ще ви помогне този наръчник – да се научите да бъдете ефективни, успешни и дори виртуозни търговци.

Раздел:
Повече информация
ISBN 9786197342284
Цветност черно/бяла
Издател Вдъхновения
Корица мека
Брой страници 224
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:От любов към продажбите
Вашият рейтинг