Количка

От кръв и пепел

От: Дженифър Л. Арментраут

Предстоящо
SKU
ЕГ043
Раздел: Предстоящи
Специална цена 17,91 лв. Редовна цена 19,90 лв.

1,99 лв. 10 %


Очаквайте на 12 май!


Победител в наградите на Goodreads в категория Best Romance за 2020 г. (Goodreads Choice Awards Best Romance).

От Кръв и Пепел е книга първа от едноименната поредица на Дженифър Арментраут, а до края на годината очаквайте и продължението в 2: A Kingdom Of Flesh And Fire и 3: The Crown Of Gilded Bones
Раздел: Предстоящи
ДЕВИЦА…
Избрана по рождение да открие нова ера, Попи никога не е била господарка на живота си. Животът на Девица е самотен. Лишен от човешки допир. От топли погледи. От думи. От удоволствия. В очакване на Възнесението си Попи би предпочела да се бие със стражата срещу злото, отнело семейството ѝ, вместо да се подготвя за одобрението на боговете. Но изборът никога не ѝ е принадлежал.
ДЪЛГ…
Бъдещето на цялото кралство е върху плещите на Попи, а тя дори не знае дали иска такава отговорност. Защото Девицата има сърце. И душа. И копнежи. И когато Хоук, златоокият страж, морално задължен да подпомогне Възнесението ѝ, навлиза в живота ѝ, съдбата и дългът ѝ се преплитат със силни желания. Той разпалва гняв у нея, подтиква я да се усъмни в собствените си вярвания и я изкушава със забраненото.
КРАЛСТВО…
Изоставено от боговете, всяващо страх в сърцата на простосмъртните рухнало кралство се издига отново, решено да си върне всичко загубено с насилие и мъст. И докато сянката на прокълнатите пълзи неумолимо напред, границата между забраненото и правилното се размива все повече и повече. Попи е на ръба да загуби не само сърцето си и благоволението на боговете, но и живота си, когато всички напоени с кръв нишки на света ѝ започват да се разплитат. Пленителен и наситен с приключения, „От кръв и пепел“ е секси, пристрастяващ и неочакван фентъзи роман, идеален за почитателите на Сара Дж. Маас.
Раздел: Предстоящи
Повече информация
ISBN 9789542726043
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 516
Дата на издаване 12.05.2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:От кръв и пепел
Вашият рейтинг