Количка 0
0,00 лв.

Островът (Виктория Хислъп)

От: Виктория Хислъп

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИНФД572
19,90 лв.

Разтърсващо и поглъщащо лятно четиво, „Островът“ разкрива вълнуващата история на Алексис Филдинг и нейното семейство.

Разтърсващо и поглъщащо лятно четиво, „Островът“ разкрива вълнуващата история на Алексис Филдинг и нейното семейство.

Изправена пред важно житейско решение, Алексис Филдинг копнее да научи повече за миналото на майка си. София никога не говори за това, казва само, че е израснала в малко критско селце, преди да се премести в Лондон. Когато Алексис решава да отиде на Крит обаче, София ѝ дава писмо за своя стара приятелка и ѝ обещава, че от нея ще научи повече.

Алексис е изненадана да види, че селцето Плака е съвсем близо до миниатюрния изоставен остров Спиналонга – бивша гръцка колония за прокажени. А когато открива Фотини, най-сетне чува историята, която София е погребала: историята на нейната прабаба Елени, на дъщерите ѝ и на едно разкъсано от трагедия, война и страст семейство. Постепенно Алексис осъзнава колко дълбока е връзката ѝ с острова и неговите тайни…

Дебютният роман на Виктория Хислъп - „Островът“, е носител на престижната награда Galaxy British Book Awards 2007. Книгата е публикувана на повече от 20 езика и е международен бестселър, включително в Гърция. Виктория Хислъп е завършила английска литература в Оксфорд и след като е била журналист на свободна практика, се отдава на литературата. Най-голямо вдъхновение черпи от посещаването на нови и непознати места и в разкриването на поривите и желанията на човешката душа.

Повече информация
ISBN 9786192440572
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Инфодар
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 432
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Островът (Виктория Хислъп)
Вашият рейтинг