Количка 0
0,00 лв.

Островът на черните скали

От: Федерико Борландели

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕНТХР58
20,00 лв.

Любов и страст, бизнес и тайни, власт и дълг... 

Както всяко лято,на Острова на черните скали цари истинска идилия. Курортното градче Олд Менделтаун очаква туристите, жадуващи заслужена почивка, а клиниката за разкрасяване на доктор Голдщайн е готова да посреща знаменитости. Жителите на острова са като пионки в добре организирана социална игра.  Всеки и всичко е на точното място.

Брайън Гилсъне нает от две сестри близначки, за да разреши елементарен на пръв поглед криминален случай. Но на мрачния канадски коралов остров се надига нещо потайно и зло и започва да събира своите жертви. То разтърсва умовете на героите, готови на всичко, за да сложат край на жестоката игра, сътворена от болен мозък, скрит дълбоко под земята. 

Митове и легенди, изопачени и фалшиви вярвания, мрачни сюрреалистични пейзажи създават зловещата атмосфера, в която Брайън води своето разследване, което се превръща в кошмар и променя завинаги живота му. Сега всичко е в неговите ръце, а развоят на събитията следва дяволски план...Любов и страст, бизнес и тайни, власт и дълг... Федерико Борландели забърква коктейл от емоции в този напрегнат психотрилър, където митовете и реалността се преплитат, а любовта отстъпва място на болката. 

Повече информация
ISBN 9786191643028
Цветност черно/бяла
Издател Ентусиаст
Корица мека
Брой страници 408
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Островът на черните скали
Вашият рейтинг