Количка 0
0,00 лв.

Осемнайсет

От: Антон Берг

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕРА88
17,99 лв.

Разследващият журналист Аксел Шьолд работи по създаването на документално предаване. 

Разследващият журналист Аксел Шьолд работи по създаването на документално предаване. Това, което първоначално изглежда като спънка за работата му, скоро се оказва заплаха за живота му.

Той открива снимка на мъж, който изглежда е замесен в три важни смъртни случая – убийството на Улуф Палме, предполагаемото самоубийство на оръжеен инспектор и фаталната катастрофа на журналистка.

 Шьолд е отстранен и всички врати за него сякаш са затворени. Докато не получава примамливо предложение – достъп до секретна информация и възможност да продължи разследването си.

Една теория на конспирацията бързо се превръща в мрачно разкритие за тайна организация, създадена още през XVIII век, която дърпа конците на множество политически лица и днес. Аксел копае все по-надълбоко. А членовете на групата са готови на всичко, за да наложат волята си и да попречат на истината да излезе наяве.

Детайлен, тревожно реалистичен и сложно заплетен, "Осемнайсет" осветява най-мрачните тайни от шведската история със силен резонанс в настоящето. Като разследващ журналист от висока класа Антон Берг наистина знае за какво пише!

Повече информация
ISBN 9789543895588
Цветност черно/бяла
Издател Ера
Корица мека
Брой страници 368
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Осемнайсет
Вашият рейтинг