Количка
Вход

Осем перфектни убийства

От: Питър Суонсън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СФТ677
Специална цена 16,19 лв. Редовна цена 17,99 лв.

1,80 лв. 10 %​Представете си 8 перфектни убийства, вдъхновени от най-добрите автори в жанра. Питър Суонсън успява да създаде майсторски роман, правейки поклон към любимите класики на Агата Кристи и Дона Тарт. Заедно с мълчаливия книжар Малкълм Кършоу ще се изправите пред дяволска надпревара.
Eдин книжар, един убиец и осем от най-заплетените случаи в криминалната литература

Малкълм Кършоу работи в книжарница „Старите дяволи“ и е запален фен на криминалните романи. Преди години той публикува в блога на книжарницата лична класация на най-трудните за разкриване убийства в литературата. В списъка „8 перфектни убийства“ попадат класики като „Азбучни убийства“ на Агата Кристи, „Тайната история“ на Дона Тарт и „Непознати във влака“ на Патриша Хайсмит, но въпреки очакванията на Малкълм статията не се радва на особен интерес.

Или поне не в началото. Защото днес именно списъкът е причина на вратата на книжарницата да почука ФБР.

Оказва се, че няколко неразрешени убийства от последните месеци обезпокоително напомнят на престъпленията, описани в списъка на Малкълм. При това част от уликите недвусмислено доказват, че убиецът познава мълчаливия книжар, следи всяка негова стъпка и е наясно с тайни, които Мал не е споделял с никого. Включително тъмни подробности за мъртвата му съпруга.

За да се предпази, Малкълм започва сам да издирва потенциални заподозрени. Но онези, към които се насочва, се превръщат в следващите жертви от дяволския списък. И скоро примката около собствения му врат се стяга така, че е невъзможно да избяга.

Повече информация
ISBN 9786191515677
Тегло 0.2000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 280
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Осем перфектни убийства
Вашият рейтинг