Количка 0
0,00 лв.

Осъзнат. Колелото на съзнаването

От: Даниъл Джей Сийгъл

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
КПП9125
20,00 лв.
​Теория и практика на живота в настоящето. Трансформираща медитационна практика

Тази книга на Даниъл Дж. Сийгъл, доктор по медицина, запознава читателите с неговата новаторска, научно обоснована практика за медитация.

"ОСЪЗНАТ" предоставя практически инструкции за овладяване на Колелото на съзнаването, променящ живота инструмент за култивиране на повече фокусирано внимание, присъствие и омиротворение в ежедневния живот.
​Теория и практика на живота в настоящето. Трансформираща медитационна практика

Тази книга на Даниъл Дж. Сийгъл, доктор по медицина, запознава читателите с неговата новаторска, научно обоснована практика за медитация.

"ОСЪЗНАТ" предоставя практически инструкции за овладяване на Колелото на съзнаването, променящ живота инструмент за култивиране на повече фокусирано внимание, присъствие и омиротворение в ежедневния живот.

Книгата предлага задълбочен поглед върху науката, която лежи в основата на ефективността на медитацията. Тя учи читателите как да използват силата на принципа "накъдето насочите вниманието си, в тази посока протича невронната енергия и невронната свързаност нараства". Сийгъл разкрива как разработването на практика на Колело на съзнаването за фокусиране на вниманието, за изграждане на отворено осъзнаване и култивиране на добронамереност може буквално да ви помогне да растете с по-здрав мозък и да намалите страха, безпокойството и стреса в живота си.

Независимо дали не притежавате опит с рефлексивна практика, или сте опитен практикуващ, ОСЪЗНАТ е практически наръчник, който ще ви позволи да станете по-фокусирани и присъстващи, както и по-енергични и емоционално издръжливи на стрес и ежедневните предизвикателства, в които ни запокитва животът.

Или като казва д-р Рудолф Танзи – професор по неврология в Харвардския университет и съавтор на книгата „Лечебният Аз“:

„Дан Сийгъл ни предлага ценен подарък, който ще преобрази ума, живота и взаимоотношенията ви по най-прекрасния начин, използвайки лесна за научаване и революционна нова система за медитация – такава, която и начинаещите, и експертите ще оценят!“
Повече информация
ISBN 9789544749125
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Размери 16х22
Брой страници 344
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Осъзнат. Колелото на съзнаването
Вашият рейтинг