Количка 0
0,00 лв.

Опознай света. Общообразователно помагало за 1. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)

Комплект от 4 книжки, безплатно двустранно табло, много знания и забава

Учебният комплект обхваща четири интересни теми, всяка от които е разработена в отделна книжка. Предлаганият материал допълва и надгражда знанията на учениците по български език, математика, роден край и домашен бит и техника, придобити в 1. клас.

Кратките текстове са подходящи за деца, които все още усъвършенстват уменията си за четене, а забавните междупредметни задачи са отлично средство за обучение. Те са истинско предизвикателство, чрез което децата затвърждават, обогатяват и издигат на по-високо ниво своите знания.

Удивителните снимки и илюстрации във всяка книжка и включеното в комплекта безплатно табло будят детското любопитство и въображение, формират представа за света около тях.

С комплекта Опознай света National Geographic предава своята мисия за опазване на природата, за здравословен начин на живот, за социална отговорност и за опазване на културните ценности, подпомагайки работата на учителя и доставяйки много забавления на децата.

Четири общообразователни книжки и двустранно табло за първи клас:

Таблото, приложено към комплекта, представя света на животните от едната страна, а от другата – животни и растения в България.

 

Повече информация
ISBN 9789544269913
Цветност цветна
Корица мека
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Опознай света. Общообразователно помагало за 1. клас (Анубис, Булвест, National Giographic)
Вашият рейтинг