Количка 0
0,00 лв.

Опитай това

От: Светлозар Желев

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ККБ9355
16,00 лв.
Опитай това“ е идейно продължение на предните три книги - „За бавното живеене и насладата от живота“, „България за напреднали“ и „Храната, начин на употреба, или Гурме за напреднали“. Всяка от тях води по видими и невидими пътища към „Опитай това“. 
Опитай това“ е идейно продължение на предните три книги - „За бавното живеене и насладата от живота“, „България за напреднали“ и „Храната, начин на употреба, или Гурме за напреднали“. Всяка от тях води по видими и невидими пътища към „Опитай това“. Сред авторите в настоящия сборник се нареждат Владина Цекова, Меги Гювенал, Сони Бохосян, Мила Михова, Адриана Попова, Мартин Петрушев, Джун Йошида, Михаил Ганев, Радка Маринова, Джени Къриер, Стефани Друмева, Веселин Савов, Борислав Банев и още много будни, талантливи и колоритни личности, чиито имена се мъдрят на ослепителната корица.

„Тази книга е основно за храната, същевременно е пътешествие по картата на света. Ще ви поведем към Хаваите, Китай, Япония, Тайланд, Виетнам, Мианмар, ще минем през арабските вкусове, през Армения, Турция, Гърция, Хърватия, Австрия и Швейцария, Италия, Франция и Испания. Разбира се, ще стигнем до Португалия, ще пресечем Атлантика, ще отидем в САЩ, Коста Рика, Мексико и Аржентина, ще стигнем дори до края на света.“

Светлозар Желев е невероятен изкуствовед и не се нуждае от представяне. Работил е като книжар, редактор и издател. Бил е радиоводещ, телевизионен водещ и редактор на предаване за книги по БНТ, главен редактор на GRANTA, редактор на секция „Литература“ в „АРТизанин“. Директор е на Националния център за книгата и Литературен клуб „Перото“ в НДК, преподава в Софийския университет.
Повече информация
ISBN 9786190209355
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Размери 16х24
Брой страници 248
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Опитай това
Вашият рейтинг