Количка 0
0,00 лв.

Омразата, която сееш

От: Анджи Томас

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ989
14,90 лв.
Шестнадесетгодишната Стар Картър се движи между два свята - бедния квартал, където живее и богаташкото предградие, чието училище посещава. И крехкият баланс, съществуващ между тях, е разбит на парчета в мига, в който Стар става свидетел на престрелка, завършила с убийството на приятеля ѝ Халил. Халил е невъоръжен, а по него стреля полицай.
​Шестнадесетгодишната Стар Картър се движи между два свята - бедния квартал, където живее и богаташкото предградие, чието училище посещава. И крехкият баланс, съществуващ между тях, е разбит на парчета в мига, в който Стар става свидетел на престрелка, завършила с убийството на приятеля ѝ Халил. Халил е невъоръжен, а по него стреля полицай.

Убийството на Халил се превръща в национална новина. Някои го наричат престъпник, дилър, гангстер. Други заливат улиците, скандирайки името му и призовавайки за справедливост. А Стар е под натиск от всички страни - полиция, наркодилъри, семейството ѝ, обществеността. Всички искат да знаят какво е станало през фаталната нощ. Единственият жив човек, който може да даде отговор на този въпрос е Стар. А изборът, който момичето трябва да направи, между това какво да каже и какво да премълчи, може да ѝ коства не само приятелите, но и живота.

"Не извръщайте очи от тази разгаряща се битка за справедливост!"
- Адам Силвера

Повече информация
ISBN 9789542727989
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 336
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Омразата, която сееш
Вашият рейтинг