Количка

Омала

От: Константин Тилев

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ЛКСН3221
Специална цена 18,00 лв. Редовна цена 30,00 лв.

12,00 лв. 40 %

"Средновековието ви очаква с фантастичната история за космическата Омала!
Природата взе каквото има да взима. Ще започнем от нищото, но от сърце."
​Константин Тилев е тръгнал на толкова дълго и сложно пътешествие, че направо го подозирам в онзи гениално лекомислен поглед върху света, въплътен в израза „не знаех, че не може“. Създаването на цял един свят, екологична, икономическа и нравствена система е сред най-любимите изпитания на фантастите, където те най-често... катастрофират. А Омала не просто е оживяла, тя съществува, родена от подозрението, че всичко, хрумнало някога на човека, рано или късно ще се появи в действителност.

Всеки век си има своето Средновековие, а „Омала“ е пренесено във времето и пространството шеметно Средновековие, което си играе с велики идеи и низки страсти, с любовни авантюри и междувидови войни. И, разбира се, като всяко Средновековие и това има своя Ренесанс. Заключен е в прозрението, че както и да се пренесем през светлинните години на непознатото, носим в себе си космос, по-голям от заобикалящия ни. Вероятно именно това откритие, което всеки път правим все по-екзалтирано, ни води до идеята за божествения ни произход.

"Очаква ви страхотно пътуване, приятели, в компанията на колоритни герои и смайващи гледки. Опознайте света на Омала и преценете сами – ще поискате ли да имате селфи оттам? Аз искам."

-Любен Дилов-син
Повече информация
ISBN 9786192203221
Тегло 0.5000
Цветност черно/бяла
Издател Лексикон
Корица мека
Размери 16х23
Брой страници 640
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Омала
Вашият рейтинг