Количка
Вход

Омагьосаните острови

От: Симеон Идакиев

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВНП77
18,00 лв.

Всеки остров има своя история - в книгата са събрани 29 омагьосващи разказа за острови от цял свят.

Всеки остров има своя история - в книгата са събрани 29 омагьосващи разказа за острови от цял свят.

От ледената красота на Кинг Джордж в Антарктида до окъпания в слънце Корфу, от тайнствените Азори до екзотиката на Папуа Нова Гвинея и Галапагос, тази книга събира 29 вълнуващи истории, в които магията на островите по света оживява.

Воден от стремежа си към непознатото, известният пътешественик Симеон Идакиев става част от пулсиращия островен живот, който се разкрива пред него в пълна хармония от цветове, вкусове и емоции. Всяко кътче поразява с красотата и богатата си история, с културата и традициите си. Впечатленията на автора са изкусно преплетени с любопитни факти от миналото и настоящето на всеки остров и показват различните му лица през вековете.

Тези страници са пропити с духа на приключението, с нестихващия копнеж по хоризонта и с порива към откривателство. Незабравимите преживявания, оживели под ерудираното перо на Идакиев, ни разкриват един свят, изпълнен със смайващи красоти и безценни чудеса, и превръщат и нас в приключенци, жадни за простора и свободата на „омагьосаните острови“.

Повече информация
ISBN 9786197300468
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Брой страници 256
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Омагьосаните острови
Вашият рейтинг