Количка

Около Исландия за 14 дни

От: Крум Крумов

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВКН987
21,00 лв.
Това е история за едно пътешествие, което ще ви срещне с хората, природата и красотата на малко позната у нас страна - Исландия. Ще ви покаже мечтата на един човек и смелостта му да я осъществи.

Приключенията на един българин с велосипед в дома на Северния вятърЗа да ни разкаже своето приключение пътешественикът Крум Крумов прави обиколка на Исландия по популярния маршрут Ринг Роуд или Път номер 1 за невъoбразимите 14 дни. Тръгва от Кефлавик на 15 юли, 2017 г. и след като кара 1400 км, а две седмици по-късно се връща отново на изходната си точка.

„Прекарах в Исландия едва шестнайсет дни, но това ми е достатъчно, за да се убедя, че дори да бяха шестнайсет години, не бих могъл да си помисля дори за миг, че я познавам. Защото от малкото, което научих непосредствено от нея, а не за нея, разбрах, че Исландия е непредвидима, винаги е била и такава трябва да остане. Исландия не е богата държава, нито уникален остров, нито има умопомрачителна природа, Исландия е състояние на ума и съвсем съзнателно, без да прекалявам и без да съм изгубил разсъдъка си, мога да кажа, че Исландия е вълш
Повече информация
ISBN 9786197300987
Тегло 0.2000
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 274
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Около Исландия за 14 дни
Вашият рейтинг