Количка 0
0,00 лв.

Огнени приливи

От: Джеймс Ролинс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ414
19,99 лв.

Международна изследователска станция в Коралово море се озовава в капан по време на геоложка катастрофа, която предизвиква силни трусове, смъртоносни цунамита и вулканични изригвания. За да предотврати края на света, "Сигма" трябва да открие тайна, заровена в сърцето на планетата. Проектът "Титан", изследователска станция край бреговете на Австралия, открива богата на живот зона в иначе мъртвото море. В района вирее странен биолуминесцентен корал, който се оказва загадка за науката и в същото време крие огромно обещание за бъдещето.

Международна изследователска станция в Коралово море се озовава в капан по време на геоложка катастрофа, която предизвиква силни трусове, смъртоносни цунамита и вулканични изригвания. За да предотврати края на света, "Сигма" трябва да открие тайна, заровена в сърцето на планетата.

Проектът "Титан", изследователска станция край бреговете на Австралия, открива богата на живот зона в иначе мъртвото море. В района вирее странен биолуминесцентен корал, който се оказва загадка за науката и в същото време крие огромно обещание за бъдещето.

Морето става отровно, бреговете са обхванати от пламъци. Може ли "Сигма" да спре онова, което е било отприщено - особено при завръщането на стар враг, който ги преследва и им пречи на всяка стъпка? За да има поне малка надежда за успех, командир Грей Пиърс трябва да намери ключ, заровен в далечното минало, дълбоко в митологията на австралийските аборигени. Но онова, което открива "Сигма", е още по-плашещо: нещо, което може да разтърси самите основи на човечеството.

Романът е част от поредицата "Сигма".

Повече информация
ISBN 9786190302414
Тегло 0.400000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Художник "Megachrom"
Размери 13x20
Преводач Венцислав Божилов
Брой страници 528
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Огнени приливи
Вашият рейтинг