Количка 0
0,00 лв.

Офлайн поредица за деца

От: Николай Татаров, Пепа Павлова

За повече свободно време без телефон или таблет!

В тази кутия ще намерите:
- комикс "Супер-пчела"
- 40 карти за оцветяване на пчелна тематика
- плакат на Супер-пчела
- стрък лавандула: любимо цвете на пчелите
- карта на лавандулата за оцветяване

Запознайте детето си с чудния свят на пчелите!

Приказната кутия , "Офлайн поредица за деца" е  прекрасен начин децата да бъдат без телефон или таблет в ръцете!!! Тази поредица ще помогне на родителите да прекарат време с децата си по най-интересния и вълнуващ начин. С книжка, с карти за оцветяване, с много информация за екологията на Земята!  Kартите са красиво нарисувани от  художника Николай Татаров и всички са на пчелна тематика. Докато оцветяват, децата ще научават за всичко, което има в един кошер, както и за живота на хвъркатите събирачи на прашец.
Издателката Пепа Павлова е   създала „Приказна кутия”, в която децата ще открият първата издадена книга от поредицата- "Пробуждане", карти за оцветяване и плакати. Поредицата се състои от 10 книжки, в които се разказва за екологичните проблеми през героите, по интересен и вълнуващ начин.  Децата ще преживеят много забавни моменти с героите, които  ще успяват да се спасят , ще накарат децата да ги заобичат! "Идеята е да сътворим историята, в която злото и доброто за пореден път ще се срещат, за пореден път всичко ще се решава в последния момент, изненадващо и вълнуващо!"-споделят авторите.

Макс - 6 годишния герой от "Офлайн поредица за деца" е момченце, което винаги успява да спаси пчелите! Той е силен, защото спортува и много умен , защото чете книги! Успява да реагира бързо, логично, смело! В най-заплетената ситуация, Макс намира изход! Умее да плува, да тича бързо, да се катери, да скача! Макс е шампион и любимо внуче на своя дядо - Пчеларят! Чудните приключения на Макс, Пенелопе и Ани ще разкажат всичко интересно за пчелите по увлекателен и забавен начин!

„Нашата цел е да се обърнем към малките деца и да им разкажем за екологичния проблем. Решили сме да съберем картите, книжката и плакатите в кутия, защото децата обичат да го правят. Така те ще научат за Синдрома на празния кошер, за който учените нямат никакъв отговор”, разказва още Пепа Павлова

Отпечатването на „Чудните истории на Ани, Пенелопе и Макс” и изработката на „Приказната кутия” отнема цяла година на авторите.  Макс е 6-годишно момче, Пенелопе е пчела работничка, а Ани е пчела майка.В началото авторите  са искали да има и супергерой, но се отказала от това клише. Вкарват образа на Пчеларя, който е симпатичен възрастен мъж, който разказва на малките за пчелите. В ролята на злодей влиза генномодифицирана  Изкуствена супер пчела. Покрай нея децата ще научат и какво е това. „Едно време питаха какво искал да каже авторът, а сега ние направо си го казваме с книжката. Първата ни цел е децата да оставят поне малко телефоните и компютрите. Да почетат малко, да отворят приказната кутия и да оцветяват - вътре има 40 карти на пчелна тематика и да прекарат повече време със семейството си”, обяснява авторката. Наричат книгата, картите и приказната кутия „Офлайн поредица за деца”.

Приказната кутия, в която децата ще открият любимата книжка за момчето Макс и неговата приятелка пчела-Пенелопе, карти за оцветяване и плакати.  Изрисувани са от младия художник Николай Татаров. Автор на историята е Пепа Павлова.

Повече информация
ISBN 9786199220504
Тегло 0.400000
Производител Офлайн поредица за деца
Цветност цветна
Корица твърда
Размери 16x20 (кутията)
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Офлайн поредица за деца
Вашият рейтинг